nettivaatekaupat

Nettivaatekaupat.fi on avattu

Nettivaatekaupat.fi on uudenlainen sivusto, joka kokoaa alleen kaikki netin parhaat vaatekaupat. 

Me tiedämme, että nettiostosten tekeminen voi olla hankalaa.

”Toimittaakohan tämä kauppa Suomeen, mitkä ovat maksutavat ja paljonko ovat toimituskulut Suomeen?”

Nämä ongelmat ovat arkipäivää monelle nettishoppaajalle. Useimmiten turhien kauppojen selaamiseen tuhraantuu vain kallista aikaa, mutta joskus se voi käydä myös kukkaron päälle. Netissä on myös epärehellisiä kauppoja.

Nettivaatekaupat tulee hätiin

Nettivaatekaupat pyrkii tarjoamaan kuluttajille turvallisen ja helpon tien parhaisiin nettivaatekauppoihin. Listaamme sivullamme vain kauppoja, jotka toimittavat vaatteita Suomeen turvallisesti, nopeasti ja hyvään hintaan.

Olemme jaotelleet nettikaupat muutamiin eri ryhmiin, jotta juuri sinun olisi helpompi löytää oikeat kaupat. Tuoteryhmämme ovat Vaatteet, Laukut & Asusteet,Kengät ja Urheilu. Pyrimme siihen, että listaamme jatkuvasti parhaat kaupat kaikista tuotekategorioista.

Kehitämme sivustoa jatkuvasti

Pyrimme kehittämään sivustoamme jatkuvasti. Kartoitamme uusia kauppoja ja neuvottelemme nettivaatekauppojen kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ja kannattavia tarjouksia.

Ylläpidämme tietenkin myös tarjoamaamme listaa nettivaatekaupoista. Kaupat muuttavat ehtojaan, toimitusmaksujaan ja toimituskulujaan jatkuvasti. Siksi on tärkeää, että joku on valvomassa sinun etuasi.

Sinulle jää ainoastaan shoppailu – ei sillä että vähättelisimme sen vaativuutta – mutta nyt shoppailu on entistä helpompaa. Valitse haluamasi kauppa, etsi sopivat vaatteet, kengät, laukut tai mitkä tahansa tuotteet ja lisää ne ostoskoriin. Lopulta laita tilaus matkaan ja nauti pian saapuvista tuotteistasi!

Mikäli sinulle joskus sattuu todella harvinainen tilanne ja tulet kohtaamaan jonkin kaupan kanssa ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä. Toimimme jatkuvasti yhteistyössä kaikkien listattujen kauppojen kanssa ja siksi pystymme mahdollisesti auttamaan sinua ongelmatilanteissa.

Alennuskoodi avajaisten kunniaksi

Tulemme listaamaan sivustollamme myös alennuskoodeja, jotta uskolliset asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä. Nyt haluamme kuitenkin juhlistaa avajaisiamme tällä hienolla Ellos-alennuskoodilla, jolla irtoaa hyvä alennus lastenvaatteista.

-25% alennusta Ahkka-tuotemerkin ja Ellos-valikoiman lasten päällysvaatteista!
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee Ahkka-tuotemerkin ja Ellos-valikoiman lasten normaalihintaisia päällysvaatteita. Alennus on voimassa 25.10.2015 asti.
Koodi: 325733

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *